AMAZONIT

Amazonit går gerne i arv fra mor til datter, og har ofte fulgt familien gennem mange generationer.
Stenen giver frugtbarhed, og nyt liv og beskytter familien mod sygdomme og skal vær god til at hjælpe kvinderne til at formulere deres krav til tilværelsen både i hjemmet og på arbejdspladsen.
Modvirker ubeslutsomhed og nedbryder blokeringer og andre ting der forhindrer os i at nyde livet, og vore evner fuldt ud.

Lykkesten for stjernetegnet:

FiskenAMETHYST

Amethyst betyder udrukken eller ædru, og man har fra gammel tid anset stenen som et værn mod fuldskab.
Ametyst har en bedøvende og beroligende virkning. Den beskytter mod uønskede indflydelser og har desuden en rensende effekt på krop og sjæl. Ægyptiske soldater brugte den til at holde kroppen ufølsom og hovedet koldt. Kaldes også for trosstenen, giver tillid og selvtillid hjælper dig til at træffe de rigtige beslutninger, god imod afhængighed, hovedpine og hudproblemer. Læg en ametyst i lommen, hvis du er nervøs og står over for en vanskelig opgave..


Lykkesten for stjernetegnet:

Vandmanden - Fisken - Vædderen - Skytten - Jomfruen - Skorpionen


AVENTURIN

Aventurin er en sten, der opmuntrer og giver overskud og er god for øjnene.
En rigtig eventyrsten som vil fortælle, at intet er umuligt.  Hvis vi selv er parate og gør den fornødne indsats vil alt lykkes, både i kærlighed spil og succes med jobbet.
Den giver tro på egne evner og åbner en strøm af gode ideer hos os.

Lykkesten for stjernetegnet:

Krebsen

 

BJERGKRYSTAL

Bjergkrystal betragtes som det guddommelige lys og lærer os at overvinde angsten.
Bjergkrystal virker afbalancerende og skaber klarhed, så vi bedre kan skelne mellem det positive og det negative.
God imod jord/vandstråler, skaber harmoniske vibrationer i et værelse eller rum.
Bruges som healer sten, da den renser og harmoniserer, beskytter vor aura og opløser blokeringer. 

Lykkesten for stjernetegnet:

Tyren, Stenbuk, Løve og Tvilling
  
 

BLODSTEN/HÆMATIT

Blodsten/Hæmatit, har altid været anset for en meget maskulin sten. Blodsten holder opmærksomheden fanget ved jorden og modarbejder dagdrømmeri. 
Blodstenen kræver handling af sin ejer, men den giver også mod og handlekraft, så vi kan realisere vore drømme. 
Den skulle også styrke blodomløbet og virke som sovemiddel, hvis den bliver lagt under hovedpuden.
Den skulle hjælpe på hjerteuro, kramper i benene, nakkespændinger, og  smerter i ryggen. 

Lykkesten for stjernetegnet:

Vædder og Skorpion
 

CITRIN

Ægte citrin er sjældne. De fleste sten der sælges under dette navn er i virkeligheden varmebehandlet ametyst, bjergkrystal eller røgkvarts.
Citrin er en rigtig eksamenssten, den hjælper til at forstå og indlære ny viden. Citrin har en positiv og styrkende effekt på såvel krop som sind, skulle også hjælpe med til at fordøje mad og drikkevarer bedre, og dermed afhjælpe forstoppelse og diarre. 

Lykkesten for stjernetegnet:

Tvilling

Overskrift 1

Jade symboliserer barmhjertighed, visdom og mod, retfærdighed og ydmyghed. Kineserne har brugt at udskære jade, det er fortsat en yndet skik at markere alle vigtige begivenheder livet, igennem med en Jade-amulet. Et nyfødt kinesisk barn får et stykke jade, som er udskåret som en hængelås, for at låse barnet til livet, Fuglen Fønix er symbol for et lykkeligt ægteskab, en Jade and er det højeste tegn for venskab og respekt. Jade blev brugt som lægemiddel mod nyresmerter, influenza, helvedesild, herpes og ved for meget vand i kroppen.

Lykkesten for stjernetegnet:

Jomfruen, Fisk, Vægt og Krebs


 

KARNEOL

Karneol renser sin bærer for synd i tanker og handling, og beskytter mod alt ondt, fysisk og psykisk.
Karneol er symbolet på det rene og uberørte, og skulle hjælpe sin bærer med at handle retfærdigt og uden egoistiske bagtanker. Stenen bruges også mod menuetrationssmerter og uønsket svangerskab. Styrker hormonsystemet, harmoniserer underlivsområdet, skænker optimisme og positive følelser.

Lykkesten for stjernetegnet:

Fisk, Vædder, Tvilling, Jomfru og Krebs

MÅNESTEN

Månestenen er en rigtig kvindesten.
symbol for frugtbarhed, moderfølelse og omsorg. Månestenen beroliger oprørte følelser og afspænder de muskler som giver smerte. God mod ufrivillig barnløshed og skulle give klare drømme, som har chance for at gå i opfyldelse, Månestenen kaldes også for sindets vogter, sørger for at fortrænge sorg, angst og vrede.

Lykkesten for stjernetegnet:

Krebs, Fisk og Stenbuk

 

ONYX

Onyx giver os standhaftighed, myndighed, frygtløshed og god forstand.
Onyx minder os om vort ansvar, og får os til at tænke os om to gange, inden at vi udtaler os og handler.  Det er en god sten at have på sig, hvis man skal igennem en diskussion, uden at blive hidsig, eller at sige noget som man senere kan komme til at fortryde.
Stenen beskytter og forstærker hørelsen og koncentrationsevnen.

Lykkesten for stjernetegnet:

Stenbukken

ROSENKVARTS

Rosenkvarts er en blid sten, god ved små sår, rifter og ømme steder på huden. Rosenkvarts er kærlighedsstenen som giver plads til de rolige og blide følelser som fred , tilgivelse og skabertrang. Stenen symboliserer kærlighed uden grænser, hjælper mod dårlige stråler og vibrationer. Den beskytter også mod skadelig stråling fra miljøet, computere og fjernsyn.

Lykkesten for stjernetegnet:

Tyren og vægt

RØGKVARTS

Røgkvarts skal kunne hjælpe os med at finde lys i livets mørke stunder, giver forsoning og bønhørelse, hjælper mennesker som er deprimerede og angste og som måske går i selvmordstanker.
 er menes at røgkvarts er beviset på at lys og kærlighed kan gennemtrænge selv det tætteste mørke, hjælper på at få jordforbindelsen tilbage, stenen har en udrensende virkning både fysisk og psykisk.
Røgkvarts skal have en positiv indflydelse ved bindevævsproblemer, tarm -maveproblemer, infektion og kræft. 

Lykkesten for stjernetegnet:

Skytten og Stenbukken
  
 

TURKIS

Turkis er en sart sten. Der findes mange beretninger om at Turkis skifter farve til grøn  hvis man truer dens ejer.
Turkis skulle beskytte mod træthed og give ægte kampånd. Det er en meget styrkende sten, der skænker sin ejermand mod til at konfrontere gammel angst., Turkis gav mod og klogskab i kampens hede, så man anbefalede at stenen ikke blev brugt i dagligdagen, med mindre at man ikke går af vejen for et lille rask opgør. 
  
Lykkesten for stjernetegnet:

Vandmand og Fisk